Uitnodiging voor Regiotraining Friesland najaar 2023

Beste bestuursleden/jeugdtrainers,

Eind september gaan we weer van start met de regiotraining tafeltennis voor kinderen van alle Friese tafeltennisverenigingen. De trainingen worden gegeven door Henk Jansma en Bram Parlevliet bij FTTC in Franeker (Salverderweg 21) op de volgende data:

1. 24 september
2. 8 oktober
3. 22 oktober
4. 5 november
5. 19 november
6. 3 december

Kosten: 30 euro eigen bijdrage voor alle trainingen
Tijd: 10:00 tot 13:00 (1,5 beginners / 1,75 gevorderden)

Aanmelding: aanmelden kan tot uiterlijk 17 september. Het zou mooi zijn als jeugdtrainers deze regiotraining promoten tijdens de trainingen op de vereniging! Het is een mooie mogelijkheid om de samenwerking te verstreken tussen verenigingen en voor de jeugd om met andere kinderen te trainen.
Bij genoeg deelname kunnen de groepen gesplitst worden in een groep van Tablestarsniveau/ beginnend competitiespelers en 3e klasse tot en met landelijk jeugdniveau. De regiotrainingen zijn een uitstekende gelegenheid om tafeltennisvaardigheden te verbeteren en daarnaast natuurlijk om een gezellige ochtend/middag te hebben met andere kinderen.

We hopen op een grote opkomst! Voor vragen kun je contact opnemen met
Bram: 06-83619356.

Met vriendelijke groet,

Henk Jansma en Bram Parlevliet

PS. Afgelopen dinsdag en woensdag (29 en 30 augustus 2023) waren ook geslaagde dagen: https://www.fttc.nl/ruim-twintig-kids-bij-trainingsdagen-fttc/