Hoofdbestuur

TaakNaamTelefoon E-mail
Voorzitter Jan Zuur 06-83676043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris  Wadse Temme   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Patrick Hankel 06-37166883 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsec.  Jeugd Wadse Temme   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecr. Senioren Wadse Temme   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Inge Hordijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Commissies en dergelijke:
 
Ledenwerf Commissie Marijke Rosema    
  Mark Hankel    
  Inge Hordijjk  06-21483876 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR Commissie Vacature    
Recreatie-activiteiten Vacature    
Sponsorcommissie Vacature    
  Jan Zuur    
Materiaalbeheer & Bestelling Patrick Hankel    
Materiaal-onderhoud Jan Zwier    
  Sjoerd Spoelstra    
Trainers Arnoud Hofman Maandag / Donderdag (Jeugd)  
  Peter Langen Maandag / Donderdag (Jeugd)
0513-626886/ 06-30294095 (na 18:00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jan Zuur Woensdag (Senioren)
Donderdag (Senioren)
 
  Kosto Veninga Dinsdag (Jeugd/Senioren)  
Verkoopactie Patrick Hankel    
Kascommissie Robert Jansen    
  Reino Wijnsma    
Jeugdcommissie Arnoud Hofman 06-21904939 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Marijke Rosema    
Clubblad Arnoud Hofman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Jan Zuur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Vertrouwenscontactpersoon  Sabyna Rosema 06 22 80 27 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldinformatie