Hoofdbestuur

TaakNaamTelefoonE-mail
Voorzitter Jan Zuur 06-83676043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris  Christine Peterson   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Patrick Hankel 06-37166883 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsec.  Jeugd Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecr. Senioren Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Inge Hordijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Commissies en dergelijke:
 
Ledenwerf Commissie Marijke Rosema    
  Mark Hankel    
  Inge Hordijk  06-21483876 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR Commissie Vacature    
Recreatie-activiteiten Vacature    
Sponsorcommissie Vacature    
       
Materiaalbeheer & Bestelling Patrick Hankel    
Materiaal-onderhoud Jan Zwier    
  Sjoerd Spoelstra    
Trainers Arnoud Hofman Maandag / Donderdag (Jeugd)
Donderdag (Senioren)
 
  Peter Langen Maandag / Donderdag (Jeugd)
0513-626886/ 06-30294095 (na 18:00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jan Zuur Woensdag (Senioren)
Donderdag (Senioren)
 
Verkoopactie Patrick Hankel    
Kascommissie Erwin Heijnen    
  Sabyna Rosema    
Jeugdcommissie Arnoud Hofman 06-21904939 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Marijke Rosema    
Clubblad Arnoud Hofman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Jan Zuur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Vertrouwenscontactpersoon  Sabyna Rosema 06 22 80 27 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldinformatie