Hoofdbestuur

TaakNaamTelefoonE-mail
Voorzitter Vacature   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris  Christine Peterson   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Patrick Hankel 06-37166883 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsec.  Jeugd Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecr. Senioren Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Inge Hordijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Commissies en dergelijke:
 
Ledenwerf Commissie      
  Mark Hankel    
  Inge Hordijk  06-21483876 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR Commissie Vacature    
Recreatie-activiteiten Vacature    
Sponsorcommissie Jan Zuur  06-83676043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Materiaalbeheer & Bestelling Patrick Hankel    
Materiaal-onderhoud Jan Zwier    
  Sjoerd Spoelstra    
Trainers Arnoud Hofman Maandag / Dinsdag / Donderdag (Jeugd)
Donderdag (Senioren)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Peter Langen Maandag / Dinsdag / Donderdag (Jeugd)  
  Jan Zuur Woensdag (Senioren)
Donderdag (Senioren)
 
Verkoopactie Patrick Hankel    
Kascommissie Wadse Temme    
  Machteld Rosema    
Jeugdcommissie Arnoud Hofman 06-21904939 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Anna Hankel    
Clubblad Arnoud Hofman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Jan Zuur 06-83676043  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Vertrouwenscontactpersoon  Sabyna Rosema 06 22 80 27 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldinformatie