Hoofdbestuur

TaakNaamTelefoonE-mail
Voorzitter Vacature   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris  Christine Peterson   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Patrick Hankel 06-37166883 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsec.  Jeugd Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecr. Senioren Reino Wijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Inge Hordijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Commissies en dergelijke:
 
Ledenwerf Commissie      
  Mark Hankel    
  Inge Hordijk  06-21483876 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR Commissie Vacature    
Recreatie-activiteiten Vacature    
Sponsorcommissie Jan Zuur  06-83676043 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Materiaalbeheer & Bestelling Patrick Hankel    
Materiaal-onderhoud Jan Zwier    
  Sjoerd Spoelstra    
Trainers Arnoud Hofman Maandag / Donderdag (Jeugd)
Donderdag (Senioren)
 
  Peter Langen Maandag / Donderdag (Jeugd)
0513-626886/ 06-30294095 (na 18:00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jan Zuur Woensdag (Senioren)
Donderdag (Senioren)
 
Verkoopactie Patrick Hankel    
Kascommissie Wadse Temme    
  Machteld Rosema    
Jeugdcommissie Arnoud Hofman 06-21904939 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Anna Hankel    
Clubblad Arnoud Hofman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Jan Zuur 06-83676043  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Vertrouwenscontactpersoon  Sabyna Rosema 06 22 80 27 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldinformatie