Dertien punten in vier dagen

Twee goede resultaten neerzetten in vier dagen, Delta Impuls 1 wist het te doen. Op vrijdag 18 november kwam TTV Ready 3 op bezoek. Na de 6-4 nederlaag in Leeuwarden had Delta wat recht te zetten. Ready nam een invaller mee omdat G.J. Loss niet kon aantreden. Magan Tahir en Jimmy Lad waren wel van de partij. Zij mochten het opnemen tegen Manoek, Sander en Arnoud.

Laatstgenoemde speelde de eerste wedstrijd tegen Lad. Waar Arnoud hem in Leeuwarden nog kon verrassen, moest hij dit keer in drie games de wedstrijd prijsgeven. Sander maakte de 1-1 door Magan te verslaan met 3-1. Manoek pakte zijn tweede winstpartij dit seizoen, door van de (overigens sterk spelende) invaller te winnen. Het belangrijke dubbelpunt viel in een thriller naar de kant van Delta Impuls. Sander en Arnoud wonnen in vijf games van Magan en Lad.
Manoek kon het vervolgens alleen nog Magan lastig maken, hij verloor in vier games. Tegen Lad kwam hij niet in zijn spel en na drie snelle games zat zijn avond erop. Sander was in topvorm. De invaller had totaal geen grip op zijn service; 3-0. Ook Lad was kansloos tegen al zijn tafeltennisgeweld en kon na drie games douchen. Arnoud speelde erg sterk tegen Magan en pakte het punt overtuigend. Tegen de invaller zakte hij ver weg, maar het kostte hem niet de wedstrijd; 3-1. Eindstand: 7-3. 

Een aantal dagen later, maandag 21 november, speelden Arnoud, Sander en Jan in Wolvega tegen Griffioen 1. Met een goed gevoel na de 7-3 winst op Ready troffen zij Mark Poos, Mark Schwering en Bert Oppers.

Jan begon de avond tegen Poos. Hij speelde sterk, maar Poos was net een maatje te groot en wist in drie games te winnen. Arnoud pakte het eerste punt voor Delta door in vier games Schwering te verslaan. Sander zette een voorsprong op het bord door Oppers met duidelijk verschil aan de kant te schuiven. Het dubbelspel werd deze keer niet gewonnen door Arnoud en Sander. Poos en Schwering speelden een hele sterke pot waar de Heerenveners geen enkel antwoord op hadden; 3-1.

Sander kwam daarna erg gelukkig weg met winst op Poos. Hij stond in de vijfde game op een 10-6 achterstand maar wist met enig fortuin de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Ook Schwering kon niet van Sander winnen en zo sloeg hij wederom 3 punten binnen. Jan speelde tegen Schwering en Oppers een goede wedstrijd maar het ontbreekt hem nog aan vastigheid. Ondanks zijn degelijke spel wist hij geen wedstrijd te winnen. Arnoud was in vorm en sloeg de winst binnen door Oppers en Poos te verslaan.
Met een 4-6 overwinning vertrokken zij naar Heerenveen.