2e Delta-Impuls Veteranentoernooi 2015

 

 

1. Datum:                               Vrijdag 20 februari 2015

2. Accommodatie:                  Gymzaal van MFA Skoatterhûs voorheen O.B.S. Schoterschans
Van Leeuwenhoekweg 2
8451CN Oudeschoot
tel: 06-83676043

3. Organisatie:                       Tafeltennisvereniging Delta-Impuls uit Heerenveen

4. Toernooicommissie:          Kosto Veninga en Jan Zuur

5. Toernooileiding:                Kosto Veninga                06-50255252
Jan Zuur                        06-83676043

6. Goedkeuring:                     Niet van toepassing

7. Bondsvertegenwoordiger: Niet van toepassing

8. Aanvang/einde:                  Aanvangstijd is 19:00 uur, zaal is open vanaf 18:00 uur.
Finales staan gepland om 23:00 uur.

9. Tafels en ballen:                Maximaal 6 tafels. Er zal met door de ITTF/NTTB  goedgekeurde ballen gespeeld worden.

10. Deelname                           Deelname staat open voor leden van de NTTB-Noord, die geboren zijn voor 1 januari 1981, (dus ook zij die in de loop van 2015 35 jaar worden) en Nederlands ingezetene zijn.

11. Klasse indeling:                 Senioren: Licentieklassen C / D / E / F / G /H.
Bij onvoldoende deelnemers in een bepaalde klasse worden die samengevoegd met een lagere klasse

12. Speelwijze:                        In de eerste ronde zal er gespeeld wordt met een best-of-three systeem tot de 11 punten. In de tweede ronde zal er gespeeld wordt met een best-of-five systeem tot de 11 punten. Er zal worden gespeeld in gemengde (licentieklassen) meerkampen. Na de poulefase volgen meerkampen o.b.v. prestaties in de eerste ronde.

13. Inschrijving:                       Senioren: Ingeschreven moet worden in de licentieklasse, zoals vermeld staat in het NTTB Administratie Systeem (NAS).

Senioren die niet in het bezit zijn van een licentie moeten alsnog via hun vereniging tijdig een licentie aanvragen bij de licentiebeheerder (de heer E.J. Kaptein, Schrapinga 4, 8431 RG Oosterwolde; emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met vermelding van:
“net sterker en/of net zwakker dan [naam] en [naam]” (minimaal 2 spelers vermelden).

Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van zijn/haar inschrijving. Tevens houdt dit in dat hij/zij akkoord gaat met eventuele samenvoeging c.q. het vervallen van klassen volgens de daarvoor geldende regels.

14. NTTB-lid bewijs:                Elke deelnemer dient tijdens het toernooi in het bezit te zijn van een geldige NTTB-Ledenpas. Deze dient op verzoek getoond te worden.

15. Inschrijfadres:                   Toernooicommissie T.T.V. Delta-Impuls
Kosto Veninga
Omgang 6
8471 ES Wolvega
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

16. Inschrijfgeld:                     Senioren:            € 7,00 per persoon

17. Inschrijfformulieren:          Aan elk secretariaat van de verenigingen, behorende tot de Afdeling Noord van de NTTB, zijn inschrijfformulieren verzonden. Deze kunnen opgestuurd worden naar het inschrijfadres of digitaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

18. Betaling:                            De betaling dient gelijktijdig met de inschrijving te geschieden. Dit door overmaking van het verschuldigde bedrag op bankrekeningnummer 32.64.70.867 t.n.v. T.T.V. Delta-Impuls onder vermelding van Veteranentoernooi 2015 + naam verenging.+ bij individuele opgave eigen naam
Let op! Inschrijven verplicht tot betalen!

19. Sluitingsdatum:                 18 februari 2015 of zodra het aantal van 30 inschrijvingen is bereikt. Inschrijvingen die binnen komen na het maximum van 30 deelnemers komen op een reservelijst.

20. Afmelden:                          Afmelden vanwege omstandigheden kan minimaal 24 uur van te voren.
De betalingsverplichting blijft staan.

21. Prijzen:                              Per klasse zijn er drie prijzen beschikbaar. De prijsuitreiking vindt direct plaats na afloop van de finales.

22. Lijmen:                               In de gehele accommodatie mag niet gelijmd worden.

23. Sportkleding:                     Het dragen van goedgekeurde sportkleding is verplicht.

24. Bepalingen:                        De toernooicommissie behoudt zich alle rechten voor zoals omschreven in het Toernooi- en wedstrijdreglement van de NTTB en de daaraan verbonden handboeken.

Sportieve groeten en tot ziens op 20 februari 2015!

De Toernooicommissie

Inschrijfformulier