Grote Clubactie verkoopdag 2014, speciaal voor de jeugd!

 

Zaterdag 13 september is een speciale dag. Sommigen van jullie spelen dan de eerste wedstrijd in de ‘echte’ competitie. Deze wedstrijd begint ’s middags om 14.00u. De ochtend willen wij gaan gebruiken voor onze jaarlijkse Grote Clubactie verkoopdag. We gaan dan met z’n allen loten verkopen in Oudeschoot; dat maakt het verkopen veel leuker! Wij hopen weer rond de €700,- op te halen. In de toekomst willen wij een kantine bouwen. Ook kunnen wij nog wel een nieuwe tafel gebruiken en onze tafels moeten soms onderhouden worden. We kunnen het geld dus goed gebruiken!

Zo zal de dag er uit gaan zien:

09.00 uur: uitleg Grote Clubactie, uitdelen materialen

09.30 uur: we delen ons op in groepjes. Ieder groepje gaat met een begeleider een stukje Oudeschoot langs om loten te verkopen

12.30 uur: we gaan patat eten! Dit krijg je van de club als bedankje voor het verkopen van de loten

13.00 uur: einde van de dag. De competitiespelers gaan naar de zaal om in te spelen, de rest mag kijken bij de wedstrijden of naar huis gaan

Hierna gaan de boekjes van de Grote Clubactie mee naar huis en mag je thuis en in de buurt nog loten proberen te verkopen. Denk eraan: van ieder lot dat je verkoopt gaat €2,50 naar de club. Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt krijgt van ons een leuk cadeau!

Kun je niet komen... geef je het dan even door aan Arnoud? Dan krijg je de boekjes eerder mee zodat je de 13e thuis kunt starten met verkopen.