Kampioenschappen van Avereest 2013

Op zaterdag 31 augustus 2013 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 45e editie van de Kampioenschappen van Avereest. Bijgevoegd treft u de convocatie, de poster en het verzamelinschrijfformulier aan. Onze vraag is dit toernooi bij uw leden bekend te maken. We vernemen graag voor 17 augustus wie van uw vereniging we mogen begroeten op zaterdag 31 augustus. Het toernooi is voor zowel senioren als jeugd!

 

Bij voorkeur opgave per vereniging door de verenigingsfunctionaris, maar gelet op de vakantieperiode is het geen probleem als uw leden zich rechtstreeks bij de organisatie melden. Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De documenten staan op onze website, http://www.ttvdedemsvaart.nl/.

 

Rabobank Vaart en Vechtstreek is dit jaar toernooisponsor en ook dit jaar staat TTPromotions met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TTPromotions zien u graag 31 augustus in Dedemsvaart!

 

Als begin van het tafeltennisseizoen mag u dit toernooi eigenlijk niet missen!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Aico Beugelink en Annemarie Bredewoud

Organisatie Kampioenschappen van Avereest 2013