Win Meet & Greet met Timo Boll en gratis shoppen in Butterfly-winkel

Beste tafeltennisliefhebber,

Heb je altijd al eens tegenover een van de beste tafeltennissers ter wereld willen staan? Dan is dit je kans! Doe mee aan de Butterfly-prijsvraag en win een Win Meet & Greet met Timo Boll. Over een maand begint het WK voor landenteams in Dortmund. Jij kunt gratis kaarten winnen én dus op die dag het Duitse tafeltennisfenomeen persoonlijk ontmoeten en vragen stellen.
En dat is nog niet alles! Win jij de hoofdprijs, dan krijg je ook nog eens een waardebon van maar liefst 250 euro, die je kunt besteden in de webshop van Butterfly Nederland!

Wat moet je doen? Op de speciale website www.meettimo.com is een prijsvraag uitgeschreven. Geef het goede antwoord op de gestelde vraag en laat je gegevens achter. Zo simpel is het!

Naast de hoofdprijs dingen de goede inzenders ook nog naar andere prijzen. De eerste prijs is een waardebon van 200 euro te besteden aan Butterfly-artikelen in de webshop. De tweede prijs is een waardebon van 150 euro en de derde prijs een waardebon van 100 euro. Ook die waardebonnen zijn te besteden in de webshop van Butterfly.

De sluitingsdatum van de actie is 21 maart 2012, dus haast je naar www.meettimo.com en beantwoord de vraag!

Timo wacht op je!

Tip: kijk op http://de.wikipedia.org/wiki/Timo_Boll