2e Diederik Steunenbergtoernooi Jeugd

Graag nodigen wij de jeugd van jouw tafeltennisvereniging uit om deel  te nemen aan het 2e Diederik Steunenbergtoernooi, dat Tafeltennis Zwolle  op zaterdag 18 juni organiseert. In de bijgevoegde convocatie staan alle  gegevens en via het inschrijfformulier kunnen de deelnemers opgegeven  worden.
 Het toernooi is bedoeld voor alle jeugd, dus ook voor beginners. We  vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk en op gelijk niveau  gespeeld wordt. Daarom delen we de deelnemers op in 4 groepen op basis  van rating en dus niet op leeftijd en/of licentie. 's Morgens spelen de  deelnemers in een poule. Binnen elke groep vindt dan een herverdeling  plaats op basis van de resultaten van de ochtend, waarna er 's middags  weer in een poule gespeeld wordt. Pas daarna zijn er nog een paar  afvalrondes om de uiteindelijke winnaars te bepalen.
 Voor meer informatie lees de convocatie of kijk op de website van het
 toernooi: diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl. Overblijvende vragen  kun je kwijt via dit e-mail adres .Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 Graag tot 18 juni in Zwolle.

 Namens de organisatie en Tafeltennis Zwolle,  Paul Appels