Idefix toernooi 2011


Beste tafeltennisliefhebbers,


Leg je batje niet in de kast voor de zomerstop voordat je aan het
Idéfixtoernooi hebt meegedaan! Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd op

zaterdag 18 juni 2011. Het zal om 9.00 uur beginnen en uiterlijk om 19.00 uur eindigen.


De Idéfix studenten zijn er al helemaal klaar voor om voor iedereen een
geslaagde dag ervan te maken. Het toernooi staat bekend als een groot, gezellig en sportief toernooi waar je veel wedstrijden kan spelen tegen veel tegenstanders. Ook dit jaar zullen er weer magische prijzen worden uitgereikt. Deze worden door veel mensen als typisch ervaren maar wel onvergetelijk!

Het toernooi is voor alle tafeltennissers uit alle afdelingen van Nederland. Men zal in een zo groot, mogelijke, passende poule geplaatst worden die zoveel mogelijk aansluit op de eigen speelsterkte. In zowel het enkel- als het dubbeltoernooi zal er voor de prijzen gespeeld worden.

In de bijlage zijn de inschrijfformulieren, de poster en de convocatie te vinden. Ik verzoek jullie om de uitnodiging onder de leden te verspreiden en om de inschrijfformulieren en de poster ergens centraal op te hangen. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 21 mei. Kijk voor meer informatie op www.gsttvidefix.nl/idefixtoernooi.php.

Schrijf je nu in voor het Idéfixtoernooi en maak de unieke sfeer mee die alleen een studententafeltennisvereniging kan creëren.

We zien jullie graag op 18 juni,

Namens de toernooicommissie een sportieve groet,

Yorinde de Wit

Voorzitter Idéfixtoernooi

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 40245253
1_Convocatie Idéfixtoernooi, 2_Inschrijfformulier Idéfixtoernooi 2011