Dollardtoernooi 2010

Beste sportvrienden,
Op zaterdag 20 maart 2010 organiseert tafeltennisvereniging de Finster uit Finsterwolde haar jaarlijkse Dollardtoernooi voor senioren. Het toernooi staat bekend als sportief en gezellig, waarbij teams bestaande uit 2 spelers de strijd aan gaan. Tussen de middag is er traditiegetrouw soep met broodjes.
Al weer voor de derde keer wordt het toernooi gehouden in de sporthal van MSB de Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde (www.sportcentrumdehardenberg.nl). Vorige jaren waren de reacties op het toernooi en de locatie uitsluitend positief. We zullen ervoor zorgen dat het toernooi uiterlijk om 16 uur is afgelopen. Ook dit jaar wordt er een zaalverloting georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.
Het toernooi zal weer groot(s) van opzet zijn. We hebben dit jaar plaats voor 30 tot maximaal 40 teams (60 tot 80 spelers). Bij voorkeur als team opgeven. Als dit niet lukt dan is het ook mogelijk, dat wij een partner voor je zoeken. Er wordt gespeeld in alle afdelingsklassen; noordelijke divisie t/m 6e klasse.
De uiterste datum van opgave voor het toernooi is zaterdag 6 maart 2010. Wacht niet te lang met opgeven, want VOL = VOL! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor opgave of meer informatie kun je ook bellen met Jan Kolthof (0597-333052) of met Harm Jacob Dusseljee (0597-331766).
Gegevens m.b.t. het toernooi kort samengevat:
 
·         Toernooileiding; -Jaap Lode en het bestuur van de Finster
·         Plaats; - MSB de Hardenberg, Hardenberg 5, Finsterwolde, tel. 0597 - 331640
·         Aanvang; - 9.30 uur (graag aanwezig om 9.00 uur)
·         Einde; - ca. 16.00 uur
·         Lunch; - soep met broodjes (is bij het inschrijfgeld inbegrepen)
·         Inschrijfgeld; - € 10,- per persoon (te betalen op de dag zelf)
·         Speelwijze; - per klasse in 1 poule van 4 team
·         Klassen; - noordelijke 1e divisie t/m 6e klasse
·         Licentiepas; - niet nodig
·         Prijzen; - 2 per poule
 
Wij hopen van harte op jullie komst.
Namens het bestuur van de Finster,
 
Harm Jacob Dusseljee en Jan Kolthof.