Verdienstelijk optreden eerste team Delta Impuls

In de eerste wedstrijd van de maand november namen Arnoud Hofman, Sander Derkx en Jan Zuur het op tegen de nieuwe nummer twee, ANJA1. Delta Impuls 1 verloor eerder in Twijzelerheide met 7-3 van Theo de Vries, Sjouke Postma en Gert-Jan Wulff. In Oudeschoot hoopten zij op het thuisvoordeel, in je eigen zaal speelt het altijd iets prettiger. Zou het resultaat dit keer beter zijn?
 
Arnoud zag in zijn eerste partij Wulff tegenover hem staan. In de uitwedstrijd bleek hij te sterk voor Wulff, nu was het een andere wedstrijd. Gert-Jan bleek een stugge tegenstander. Arnoud moest het spel maken, maar alle ballen kwamen terug op tafel. Na vier games ging het eerste punt naar ANJA. Sander mocht proberen de stand gelijk te trekken tegen de Vries. De wedstrijd was echter snel voorbij, Theo liet er geen gras over groeien. Sander droop af na een 0-3 nederlaag. De goed serverende Jan Zuur maakte het Postma nog knap lastig, maar na één game had Sjouke deze onder controle en won hij in vier games. Met een nul-drie achterstand gingen Sander en Arnoud het dubbelspel in met de wetenschap dat er nu toch echt iets moest gebeuren.
 
Zij verloren deze competitie slechts één dubbel en dat gebeurde in Twijzelerheide tegen, jawel, de Vries en Postma. Tijd om dat foutje recht te zetten, maar het ging niet zonder slag of stoot. Na vijf games hadden de Feansters hun eerste punt binnen.
 
Meteen na de dubbel bracht Sander Delta Impuls terug in de wedstrijd. Hij liet weinig heel van Wulff die niet mee kon komen in Sanders snelle spel. Arnoud trad aan tegen Postma en zette na drie games zelfs de 3-3 op het scorebord. De comeback was compleet, het kon weer alle kanten op. 
ANJA wist als eerste op voorsprong te komen. Theo de Vries was duidelijk een maatje te groot voor Jan, die niet in de wedstrijd wist te komen. Postma begon voortreffelijk tegen Sander, die de eerste game volledig kansloos was. In de tweede game kreeg hij grip op het spel van Sjouke en kantelde de wedstrijd langzaam zijn kant op; 3-1. Jan had alle kans tegen Wulff. Helaas wist hij slechts één game te pakken, Gert-Jan mocht zijn handen dichtknijpen. Arnoud sloot af tegen de Vries. Zij waren aan elkaar gewaagd. Een time-out in de vijfde game kon niet voorkomen dat Arnoud verloor.
 
Ondanks de 4-6 nederlaag gaf het vertoonde spel een goed gevoel en vertrouwen.