Nipt verlies Delta Impuls 1 in Dokkum

Vrijdag 17 februari vertrokken Arnoud, Sander en Manoek naar Dokkum. Daar moesten zij het opnemen tegen het tweede team van de plaatselijke tafeltennisvereniging. Een moeilijke wedstrijd, Dokkum won een week eerder van ANJA 1, degradant uit de Noordelijke divisie. Delta Impuls kon haar borst nat maken, Manoek mocht voor een vliegende start zorgen.
 
Nog niet echt bijgekomen van de lange autorit had hij geen enkele kans tegen Joeke Vellema, die zich zonder moeite naar een 3-0 overwinning sloeg. Arnoud speelde een prima eerste wedstrijd en werkte twee keer een achterstand weg. Hij won in vijf games van Mark Heslinga. Sander scoorde het tweede punt, door zonder heel veel problemen in vier games te winnen van de degelijke noppenspeler Richard Westera.
Het vaste Feanster duo Arnoud en Sander nam het in het dubbelspel op tegen Vellema en Heslinga. Het werd een mooi dubbel met snel spel, waarbij Delta Impuls aan het langste eind trok. Met een aantal gelukballetjes op het eind mochten zij niet klagen.
Manoek verloor ook zijn tweede partij. Heslinga liet er geen gras over groeien; 3-0. Sander kon slechts één game pakken tegen Vellema. Na zes wedstrijden stond er 3-3 op papier. Arnoud had niet heel veel moeite met het spel van Westera. Na drie games stond het vierde punt voor de Heerenveners op het scorebord. Helaas kwam er geen enkel punt meer bij. Sander verloor van Heslinga, die een sterk Fries Kampioensschap speelde begin januari. Manoek was een maatje te klein en verloor ook van Westera en Arnoud verkeek zich volledig op de sterke service van Vellema.
De 6-4 eindstand was een juiste uitslag die Delta Impuls 1 de volgende keer hoopt om te draaien.