Delta Impuls 1 verrast Ready 2

 

Na de goede seizoensstart tegen YOS 1 (8-2 winst) stond er voor de Heerenveners dit keer een zware wedstrijd op het programma tegen het tweede team van TTV Ready, vorig seizoen nog actief in de Noordelijke divisie. 

Met Chris Borger, Richard Dijkhoff en Lieuwe de Wal stond er voor Ready veel ervaring aan tafel. Zij wisten het de nieuwe derde man van Delta Impuls (Guus, ook actief in Bussum waar hij 3e klasse speelt) en Arnoud en Sander, dan ook lastig te maken. Voor Guus bleken zij allemaal net een maatje te groot. Sander en Arnoud wisten hun goede vorm van een week eerder door te trekken en wonnen al hun wedstrijden. 

Het dubbelspel leek de kant van de Leeuwarders op te gaan met een 1-0 en 9-4 voorsprong in de tweede game. Arnoud en Sander maakten vervolgens echter zeven punten op rij, waardoor het alsnog 1-1 werd. Deze klap kwamen Chris en Lieuwe niet meer te boven en twee games later was ook het dubbelpunt voor Delta Impuls. Zo eindigden beide teams op 7-3 en dat mag toch een kleine 'stunt' worden genoemd.

Op de foto: Guus in actie tegen Lieuwe de Wal